We willen elke trainer of club helpen

Dus bouwden we Trainin.

Over ons

We zijn een groep sportieve jeugdvrienden die de kwaliteiten hebben gebundeld en op eigen kracht Trainin hebben ontwikkeld en gefinancierd: management software voor trainers, clubs en studio’s die wordt gebruikt in Nederland en België.

Met Trainin streven we ernaar om elke trainer, club of studio te voorzien van simpele en betaalbare management software, zodat ze de omzet kunnen verhogen en zich kunnen focussen op wat ze het liefst doen: het motiveren en begeleiden van klanten of leden. We focussen ons op het ontwikkelen van een geweldig product waar onze klanten blij mee zijn, en leggen voor onszelf de basis voor een solide bedrijf in de komende jaren.

We vinden belangrijk dat trainers, clubs en studio’s eerst gratis gebruik kunnen maken van onze software, zodat ze direct kunnen ervaren welke boost Trainin geeft aan hun business. Wij staan voor transparantie, service en flexibiliteit. Je zit bij ons dan ook niet vast aan een contract.

We willen elke club of trainer voorzien van de meest simpele en betaalbare management software.

  • 200+
    Steden
  • 4M+
    Boekingen
  • 750+
    Klanten

Werk mee aan Trainin!

We werken continu hard aan de ontwikkeling van Trainin. Door feedback te geven kunnen we ons product continu blijven innoveren en verbeteren. We horen graag van je!